Colorful spring

Astazi am cautat culorile de primavara si le-am gasit pe stradute mai putin cunoscute si in zone verzi de la inaltime. Toata lumea era bine-dispusa, vesela; ca si cum s-ar fi trezit la viata odata cu natura. Imi place primavara pentru ca incep sa se simta in aer parfumurile oamenilor, mirosul naturii. Aerul este cald, iar lumina da energie. O straduta minunata este colorata Rue Cremieux.

Am fost in zona de est a orasului, in locuri mai putin turistice. De exemplu Promenade Plantee, o zona verde, plina de pergole, copaci infloriti si verdeata, construita pe un fost viaduct. Mi-am imaginat cat de dragut ar fi sa locuiesti pe la etajul 4 sau 5 intr-unul din bloculetele invecinate, sa ii bei cafeaua pe balcon, admirand parcul aflat la inaltime.

Dupa amiaza am fost in cimitirul Père-Lachaise, unul dintre cele mai renumite din lume, pentru toti oamenii celebrii inmormantati acolo. Printre altele, am vazut mormantul lui Jim Morrison. Eru o multime de turisti in cimitirul acesta imens, cu alei mari si copaci batrani.


Si ce mod mai bun de a incheia ziua decat cu niste macarons?

Publicitate