Electric Castle 2019

In decembrie anul trecut, 30 STM au fost anunțați la EC, așa ca am cumpărat imediat bilet la festival. Timpul a trecut rapid și iată-ne aici. Ca la orice festival, vibe-ul e amazing, atmosfera e relaxantă, numai oameni mișto și parcă nu-mi mai vine să plec. Peisajele sunt superbe în toata Transilvania, iar Clujul e unul din orașele mele preferate din țara, pentru că până prin liceu obișnuiam să-mi petrec cele trei luni de vacanță de vară în apropiere, așa că îmi amintește de copilărie.

flavia_pandora_ec7 (1)

Am avut cazare in mijlocul orasului, pe Cetățuie, un hotel cu un view minunat – avantajul unui oraș de la deal/munte. La festival se ajunge repede din Cluj, sunt ceva autocare care pleacă foarte des și se pot lua din doua parți ale orașului, iar la retur, deși e ceva coada, se mișcă rapid. De atfel, toate informațiile necesare sunt la ei pe site – în plus, pe acolo sunt o grămadă de indicatoare și oameni care pot ajua. De mancat se poate atât în incinta festivalului, cât și afară, pe drumul dintre autocar și intrarea la EC. Înăuntru sunt tot felul de locuri fotogenice, locuri de relaxare sau unde se pot face diverse activități.

Momentul mult așteptat de mine a fost concertul 30 Seconds To Mars, care a încheiat practic festivalul. A fost magic, ca de fiecare dată. Aici și aici despre concertele 30STM + cum l-am întâlnit pe Jared Leto – vara trecută în Dublin și Milano. Mai multe nu are rost să spun, sunt lucruri ce vor ramane un mister, iar altele vor deveni legenda!

Va las mai jos cateva poze. Enjoy!

Minunatul set rosu pe care il port este de la Diva Charms / Bocanci Dr. Martens / Brățară neagră cu ținte A.S. 98 / Ceas Kapten&Son.

flavia_pandora_electric_castle (4)flavia_pandora_electric_castle (2)flavia_pandora_electric_castle (3)flavia_pandora_ec7 (2)flavia_pandora_electric_castle_2019 (2)ECflavia_pandora_electric_castle (1)flavia_pandora_electric_castle_ec7flavia_pandora_electric_castle (1)flavia_pandora_electric_castle_2019 (1)1 (1)1 (2)

Publicitate