Birthsday Post




La sfarsitul lunii mai, se fac 3 ani de cand mananc plant-based:
85% chestii plant-based sanatoase: legume/fructe/nuci/cereale;
10% faina (paste, paine, croissant), cartofi albi, orez;
5% prajit, zahar, chestii care mai au in compozitie ou/unt/peste: de 4-5 ori pe an cate un desert normal, de 2-3 ori pe an sushi/creveti, cate un croissant din cand in cand la cafea.
Din februarie pana acum am mancat dulciuri doar de vreo trei ori, dar si cand mananc, trebuie sa fie the best – va las mai jos my favs din Bucuresti:
Mara Mura: tarta cu caramel sarat si choux cu iasomie
Livrez Fericire: choux-urile cu fistic & bailey’s si cozonacii grasuti
Cannoleria: cannoli cu fistic
Emre Baklava: mamoul cu fistic
Zoomserie: cam toate mi se par bune
French Revolution: ecler caramel au beurre salé